George Şerban

Pentru un Parlament puternic şi respectat! Pentru o Românie democrată şi demnă!

Parchetul general de pe langa ICCJ, retrogradat la o simpla filiala politica a PD? Parca, totusi, era subordonat lui Basescu?!

Posted by George Serban pe 22/12/2009

Femeia asta citeste din niste documente oficiale. Ceea ce citeste, pare halucinant. Aflam ca Parchetul general de pe langa ICCJ, institutie careia ii trebuie ani de zile sa solutioneze cazuri, aparent mai simple, decide NUP, dupa numai 30 de zile, in cazul unor fapte savarsite de un ministru si coalboratori, fapte care par complexe, pe masura posibilelor infractiuni.
Dar si mai grav este ca nu inteleg cum a ajuns Parchetul general sa cerceteze fapte asupra carora nu a fost sesizat?
Daca Parchetul general s-a autosesizat nu-mi amintesc cand s-a cerut acordul Camerei Deputatilor pentru inceperea cercetarii penale fiind vorba de un ministru aflat sub incidenta Legii raspunderii ministeriale? Daca Parchetul general s-a autosesizat, cand s-a cerut Comisiei parlamentare care ancheta fapte savarsite in cadrul Ministerului Turismului, sa-si inceteze acivitatea, cercetarea fiind preluata de Parchetul general?
Daca Parchetul general a fost sesizat de Camera Deputatilor, cum s-a putut face asta fara avizul Comisiei juridice si fara aprobarea raportului de catre plenul Camerei Deputatilor.
Sa fie vorba despre un shmen al Roberte Anastase cu madam Udrea ca sa dea frumos la validarea guvenului caricatura Boc al IV-lea?
Sa fie vorba despre o reorganizare a Parchetului general de pe langa ICCJ, intr-o filiala politica a PD? Adica dintr-o institutie politica subordonata Palatului Cotroceni, a fost retrogradat Parchetul general, devenind o simpla filiala a unui partid politic.
Oare a sesizat cineva Consiliul Superior al Magistraturii, in a carui competenta ar putea intra o asemenea magarie?

Publicitate

2 răspunsuri sa “Parchetul general de pe langa ICCJ, retrogradat la o simpla filiala politica a PD? Parca, totusi, era subordonat lui Basescu?!”

  1. Vasile said

    In loc de urari de genul,, La multi Ani ,,asi dori sa aflu daca d tra credeti ca aveti calitatea morala de a discuta pe blog cu mari personalitati ale vietii politice si din societatea civila despre moralitatea in politica +… Gogule lasa fatarnicia si potolestete daca nu doresti ca lumea sa afle cine esti ! Daca nu iti inchizi blogul intr o saptamana voi spune tuturor despre calitatile tale morale : pot confirma si alti fosti prieteni, camarazi, colegi de partid , etc. Se cunosc mai multe despre tine ! Dupa anul nou iti voi face o vizita ! O sa te surprinda dar cred ca este momentul sa ti tragem PERDEAUA calitatilor tale morale….Stii ce fac eu acum in timp ce scriu , beau bors ptr. ca imi este greata ! Te am lasat in timpul campaniei ptr. ca am vrut sa vad pana unde este in stare un indsivid ca tine sa ajunga ! Scuza mi textul dar am vrut sa fie cat mai scurt ! Retine un lucru ,, Nu iti baga fata in sistemul pe care vrei sa il creezi- ii faci rau- ca si copii lui Iulian ea nu are nici o vina ! VASILE . Te voi vizita dupa anul nou ! Poate ai vreo replica- pe mail ul pe care il stii !

  2. @Vasile, astept cu mare interes!

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d blogeri au apreciat: