George Şerban

Pentru un Parlament puternic şi respectat! Pentru o Românie democrată şi demnă!

De ce NU Basescu? Pentru ca a incercat, si in buna masura a reusit, sa creeze o lume dupa chipul si asemanarea lui

Posted by George Serban pe 01/12/2009

Pentru a compensa lipsa de inteligenta si creativitate in arta conducerii, Basescu a folosit dezbinarea si asmutirea diferitelor categorii socio-profesionale, unele impotriva altora, prin discursuri populiste, lipsite de continut, menite sa alcatuiasca imaginea falsa a justitiarului, apropiat de popor. In loc sa militeze pentru un sistem social de ocrotire si aducere la suprafata a drojdiei sociale, a ingrosat acest strat social, promavand mesajul pervers … „sunt ca voi!”. Hot, betiv, curvar, corupt, imoral si … nimeni nu-mi face nimic … O categorie sociala, incurajata si promovata, dupa chipul si asemanarea lui.

2 răspunsuri sa “De ce NU Basescu? Pentru ca a incercat, si in buna masura a reusit, sa creeze o lume dupa chipul si asemanarea lui”

  1. teonegura said

    Pai daca a vazut ca nu tine vraja cu intelectualii, sau cu cei ce mai poseda un dram de minte, si-a zis, matrozul, sa incerce marea cu degetul, si uite ca prostimea il si proclama presedinte peste patria uitarii, a betiei, a deziluziei. Sper doar ca aceste scalambe marionete cu chip de om sa fie mai putine decat imbratisarea normalitatii si-a iubirii, a valorilor pana la urma.

  2. […] De ce NU Basescu? Pentru ca a incercat, si in buna masura a reusit, sa creeze o lume dupa chipul si … […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
<span>%d</span> blogeri au apreciat: