George Şerban

Pentru un Parlament puternic şi respectat! Pentru o Românie democrată şi demnă!

Conducatorul nostru iubit, tovarasul Base, se afla, ca intotdeauna, acolo unde oamenilor le este mai greu

Posted by George Serban pe 12/07/2009

Ne-am obisnuit, deja, ca tovarasul Base, conducatorul nostru iubit, preocupat permanent de nevoile romanilor, sa se deplaseze, chiar si in zilele de relaxare si odihna, in cele mai fierbinti locuri sugerate de specialiste ca tovarasele Ridzi, Anastase, Mantale, Boagiu, Udrea, Sandru si Sulfina (potrivit Q Magazine). Cand locurile fierbinti sunt ocupate, genialul nostru conducator, anticomunist si antisecurist convins, se afla in mijlocul poporului sau iubit de cca. 10% (30% x 33% = 9,9%) dintre romani.

Incercand sa ocoleasca, cu intelepciune, provocarile contrarevolutionare ale dusmanilor poporului, care simuleaza inundarea caselor, a drumurilor, surparea zidurilor, iubitul nostru conducator, tovarasul Base, se duce acolo unde oamenilor le este cu adevarat greu.
Atunci cand criza economica mondiala a impus tunsul si pensarea oilor, el, geniul acestui popor, si-a dus gandirea acolo si a pus-o la treaba.
Cand bujorul de glastra, bujorul de padure si bujorul de munte au provocat un conflict social care parea ireconciliabil, el, iubitul nostru conducator, a fost acolo, a mediat, a moderat fara odihna, le-a vorbit tuturor cu intelepciune si cu tot ce avea la indemana iar bujorii si-au revenit la starea lor normala de pace, de calm, de munca fara preget.
Specialistii guvernului, condus cu atata competenta de iubitul nostru conducator, ne-au avertizat ca pericolele se vor tine lant pana in noiembrie iar fondurile de deplasare ale tovarasului Base sunt pe cale sa se termine.
Criza economica mondiala ne va aduce dezastrele, unul dupa altul. „Castrarea furnicii de deal”, „Indoirea trandafirului de ses”, „Contractia parandaratului” sunt doar cateva dintre pericolele care pandesc tara. Tovarasul Base este cu ochiul pe ele. Va fi acolo, mereu si mereu si mereu pana in noiembrie. Chemat sau nechemat, el va incaleca pericolele, locurile firbinti si nu le va lasa sa ne copleseasca.
Un grup de cetateni, de étnie portocalie, revoltati, au cerut guvernului sa-i mareasca fondurile tovarasului Base pentru a se putea deplasa, in voie, in toata tara, acolo unde  poporul sau iubit de cca. 10% (30% x 33% = 9,9%) are nevoie de prezenta sa.

Iata ca si in acest weekend, desi niste derbedei au varsat raurile si potopurile, inundand case, drumuri, livezi cu intentia clara de a-l sustrage de la grijile sale, tovarasul Base, conducatorul nostru iubit, s-a dus acolo unde era nevoie de el. Pana si acolo, un grup de ticalosi au avut neobrazarea de a veni cu doua ore inaintea tovarasului Base, asezandu-se in ploaie, pentru ca uzi leoarca sa deterioreze imaginea nepatata a iubitului nostru conducator. Imediat, la sosire, inainte de a-si incepe discursul, tovarasul Base a dat o replica pe masura acestor derbedei diversionisti.

Intr-o atmosfera efervescenta, de dragoste si simpatie deplina, a adevaratilor 200-300 de cetateni, veniti, cu toti, din cele 22 de comune invecinate, iubitul si genialul nostru conducator si-a expus doctrina sa, adevarat indrumar, despre ÈTNIE.

Si, ca intotdeauna, nu a plecat fara sa adreseze un cald salut camarazilor sai de armatura: Casuneanu, Umbrarescu, Cocos, Popoviciu, etc., etc.

9 răspunsuri to “Conducatorul nostru iubit, tovarasul Base, se afla, ca intotdeauna, acolo unde oamenilor le este mai greu”

 1. Iată, dragi tovarăşi, un editorial serios şi bine documentat, o analiză pertinentă şi plină de devotament.

 2. @LV
  Imi imaginez, daca eu, care am scris, am fost emotionat, cum esti tu draga cititoare!

 3. Paul Gabor said

  Imi caut o cescuta sa-mi strang lacrimile… Si o bucata de cauciuc sa o strang intre dinti… De ce as rupe capul chelului? E doar o pornire primitiva?

 4. @Paul Gabor
  nu e primitiva … este o pornire a bunului simt! 🙂

 5. Lulutza said

  La al treilea „étnie”, m-a luat bocitul… Eram inca in transa mistica, dupa discursurile din altar si „pruralul” laic al virtuoasei Lady Ridzi.

 6. @Lulutza
  ai grija de tine! nu te lasa furata de emotii 🙂 Pana in noimbrie vom mai auzi multe! 🙂 )))

 7. Pro DOC said

  Buna ziua.

  Si eu, si eu vibrez de-o adanca emotie, citind acest articol extrem de bine documentat, spre netarmurita invidie a „limbelungilor” din presa oficiala si din societatea civila!

 8. @Pro DOC
  pe masura ce vom vibra tot mai multi impreuna, poate ne va fi … mai repede … mai bine!

 9. Sibilla said

  Deci dumneamea plânje-n hohote dija că despre sârbi niciodată n-a vorovit aşe cu repetir, bocesc de nervi nervoşi şi rup fâşul gugulanilor de ne zic ” vinituri ”…
  Mă teleportez să-i scriu iubitului nost zăus scrisorică de protest să ne iubi şi pe noi, ăi mai nărozi fii şi fiice ale patriei înfloritoare şi scandez ” uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa ”, dacă o fi să ne lase… Dară să plece Tatălui , căîci ui cum ne torturează, devenim dracului tîţi labili emoţional în ritmul aista :))
  Aiii… ce mă fac io că mi-am adus aminte că-s şi pui de sârb, va să zică păcimaşă şi iubăreaţă foarte, deci se impune să-l iubi pe zăusul şi să mă expun să mă taie cu briciul majoretele- din dotare….. nah dilemă amu :)))

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d blogeri au apreciat: